Navigatie

 

 

Sorteer op
 • verkocht

  Mos
  Mos

  MosIn dit bolletjes is een plukje mos verwerkt, deze sliertjes geven een dromerig effect in het bolletje. En omdat de kleur zo neutraal en natuurlijk is, past deze hanger overal bij.

  Het bolletje heeft een doorsnede van 16…

  € 27,50
 • Ridderspoor
  Ridderspoor

  RidderspootIn deze vierkante hanger is één enkele bloem van de Ridderspoor in haar geheel verwerkt. Een mooie bloem en een prachtige kleur maken deze hanger geweldig! Een echte eye catcher!

  Bij de vierkante hangers raad ik aan…

  € 27,50
 • Bloemen mix
  Bloemen mix

  Bloemen mixEen mooie druppel vorm met verschillende bloemetjes, Een Ammi Majus bloemetje, kleine Wilde Geranium bloemetjes en akkerbloemetje waarvan ik helaas de naam niet weet. Een prachtige hanger door de zachte kleuren, en elke…

  € 27,50
 • Koffieboontjes
  Koffieboontjes

  KoffieboontjesEen mooie druppel vorm met 4 echte koffieboontjes, geen bloemen maar koffie is ook een natuurlijk materiaal. Een echte must have voor koffiefanaten, of gewoon omdat de kleur zo mooi is!

  De druppel heeft een vlakke…

  € 27,50
 • Rozenknopje
  Rozenknopje

  RozenknopjeEen mooie druppel vorm met een Rozenknopje in haar geheel verwerkt, mooi in combinatie met wat sierlijk mos. Een prachtige hanger met een opvallende bloem!

  De druppel heeft een vlakke achterkant waardoor dat deze goed…

  € 27,50
 • Ammi Majus
  Ammi Majus

  Ammi MajusEen mooie druppel vorm met 2 bloemen van de Ammi Majus, ook wel witte Dille genoemd. Of eigenlijk zijn het de uitgebloeide bloemetjes, dus de zaaddozen van deze mooie schermbloemen. Een mooie hanger met een subtiele…

  € 27,50
 • Ornithogalum Arabicum
  Ornithogalum Arabicum

  Ornithogalum ArabicumEen mooie druppel vorm een enkele bloem van de Ornithogalum Arabicum in haar geheel verwerkt, en met enkele, kleine roze bloemetjes van roze Gipskruid.

  De druppel heeft een vlakke achterkant waardoor dat deze…

  € 27,50
 • Zeeuws knoopje
  Zeeuws knoopje

  Blaadjes van de SierappelIn deze vierkante hanger is de bloem van een Zeeuws knoopje in haar geheel verwerkt. Een mooi effect omdat het bloemetje ook gewoon heel mooi is met haar verschillende kleuren en de vele…

  € 27,50
 • Bolmos
  Bolmos

  Blaadjes van de SierappelIn deze vierkante hanger is een stukje bolmos verwerkt. Door het drijvende effect lijkt het net een mini eilandje in een kubus. Bijzondere hanger die zeker opvalt als je het draagt!

  De vierkante hangers…

  € 27,50
 • Mos
  Mos

  MosIn dit bolletjes is een plukje mos verwerkt, deze sliertjes geven een dromerig effect in het bolletje. En omdat de kleur zo neutraal en natuurlijk is, past deze hanger overal bij. Het bolletje is afgemaakt met een sierkapje,…

  € 27,50
 • Regenboog Bloem
  Regenboog Bloem

  Regenboog BloemEen mooie druppel vorm met verschillende bloemetjes, onder in de knalroze Brem, in het midden lila Limonium en boven in de gele Forsythia. Een kleurrijke eyecatcher!

  De druppel heeft een vlakke achterkant waardoor…

  € 27,50
 • Madeliefje
  Madeliefje

  MadeliefjeEen mooie druppel vorm met een enkel Madelief bloemetje in haar geheel verwerkt in combinatie met wat sierlijk mos. Tijdens het maak proces is er een reactie vanuit de bloem, of het hars geweest die heeft gezorgd voor…

  € 27,50
 • Cocktail
  Cocktail

  CocktailEen langwerpig hangertje met de kleine bloemetjes van de Brem en Limonium, en een enkel bloemblaadje van de Ridderspoor. Een kleurrijk geheel die echt wel opvalt!

  Deze hanger is 29 mm x 20 mm x 5 mm.

  Deze hanger is…

  € 27,50
 • Hortensia
  Hortensia

  HortensiaEen enkele Hortensia bloem, in haar geheel verwerkt. Op de achtergrond nog een stukje donker rood blad van de Sambucus Nigra ook wel bekend als de Zwarte Vlier. Een opvallende hanger door deze grote bloem!

  Deze ovale…

  € 32,50
 • Rozenknopje
  Rozenknopje

  RozenknopjeEen klein Rozenknopje in een zachte rose tint in haar geheel verwerkt in dit bolletje. Een subtiele kleur, die bij heel veel gedragen kan worden!

  Het bolletje heeft een doorsnede van 16 mm.

  Deze hanger is uniek, er is…

  € 27,50
 • Pastel confetti
  Pastel confetti

  Pastel confettiEen mooie druppel vorm met stukjes bloem verwerkt van de Ridderspoor, Alstromeria en een Ammi Majus bloemetje in haar geheel. Mooie zachte tinten, en de gave print van de Alstromeria bloem geeft een stoer…

  € 27,50
 • Calicarpa besjes
  Calicarpa besjes

  Calicarpa besjesIn dit bolletje zijn de fel paarse besjes van de Calicarpa struik verwerkt. De besjes zie je rond september en oktober in vele tuinen, en valt ontzettend op door de kleur. Ook in herfstboeketten is het echte…

  € 27,50
 • Bloemconfetti
  Bloemconfetti

  BloemconfettiIn dit bolletje zijn verschillende bloemblaadjes verwerkt van de Korenbloem en Ranonkelstruik en een bloemetje van de Ammi Majus in haar geheel. Een mooi en speels geheel, gevangen in een bolletje!

  Het bolletje heeft…

  € 27,50
 • Blaasbloemen
  Blaasbloemen

  BlaasbloemenIn dit bolletje zijn de zaadjes en pluis van de Paardenbloem verwerkt, ook wel bekend als Wensbloem, Dandelion of Blaasbloem. Een prachtige hanger met een mooie betekenis, omdat met het wegblazen van deze pluisjes je…

  € 27,50
 • Bloemconfetti
  Bloemconfetti

  BloemconfettiIn dit bolletje zijn verschillende bloemblaadjes verwerkt, van de Ridderspoor, Gerbera en Ranonkelstruik! Een mooi en speels geheel gevangen in een deze prachtige hanger!

  Het bolletje heeft een doorsnede van 16…

  € 27,50
 • Viooltje
  Viooltje

  ViooltjeIn dit bolletje is een enkel bloemetje van een Viooltje verwerkt. Het bloemetje is vlak waardoor je het heel goed kunt zien, maar ook daardoor is het Viooltje niet van alle kanten goed te herkennen. Dit maakt deze hanger…

  € 27,50
 • Orange blend
  Orange blend

  Orange blendIn deze vierkante hanger zijn enkele bloemetjes en specerijen verwerkt, zoals kaneel en zwarte peper korrels, maar ook stukjes sinaasappel die zorgen voor de mooie oranje kleur. Een echte herfstgloed!

  Het blokje is 16…

  € 27,50
 • Rozenblaadje
  Rozenblaadje

  RozenblaadjeIn dit bolletje is een enkel bloemblaadje van een kleine roze Roos verwerkt. Een mooie lichte kleur roze, die overloopt naar wit. Dit geeft een heel mooi effect aan deze hanger!

  Het bolletje heeft een doorsnede van 16…

  € 27,50
 • Zeeuwsknoopje
  Zeeuwsknoopje

  Zeeuws knoopjeIn deze vierkante hanger is een enkele bloem van een witte Astrantia verwerkt, ook wel beter bekend als het Zeeuws knoopje. Een prachtig bloemetje met veel details, door de vierkante vorm kun je de bloem helemaal…

  € 27,50
 • Rozenblad
  Rozenblad

  RozenbladIn deze druppel zijn stukjes bloemblad van een rode Roos en van een groene Anjer verwerkt! Door de verschillende maten stukjes, en de 2 kleuren krijg je een mooi gemeleerd geheel.

  De druppel heeft een vlakke achterkant…

  € 32,50
 • Cotoneaster
  Cotoneaster

  CotoneasterIn dit bolletje zijn het donkere blad van de zwarte Vlier en een paar besjes van de Dwergmispel verwerkt, deze kleurencombinatie is geweldig!!

  Het bolletje heeft een doorsnede van 16 mm.

  Deze hanger is uniek, er is er…

  € 27,50
 • Gerbera pluis
  Gerbera pluis

  Gerbera PluisIN DIT BOLLETJE IS DE PLUIS VAN EEN UITGEBLOEIDE GERBERA VERWERKT, DIT GEEFT EEN GRAPPIG EFFECT OMDAT DE UITEINDE VAN DEZE PLUISJES NOG EEN MOOI DONKERROOD PUNTJE HEBBEN. EEN MOOIE SUBTIELE KLEUR!Het bolletje heeft…

  € 27,50
 • Lavendel
  Lavendel

  LavendelIn dit bolletje is een lavendel takje verwerkt, een mooie kleur en voor velen een favoriete bloem in de tuin... Ze ruiken ook zo fijn!

  Het bolletje heeft een doorsnede van 16 mm.

  Deze hanger is uniek, er is er maar één…

  € 27,50
 • Wit Cyclaam bloemetje
  Wit Cyclaam bloemetje

  Wit Cyclaam bloemetjeEen heel mooi fragiel bloempje van de Cyclaam, en om preciezer te zijn van zo'n knol waar deze dan heel fijntjes uit komt gegroeid. Het bloemetje is in haar geheel gedroogd en verwerkt, en heeft donker paars…

  € 27,50
 • Roze Brem
  Roze Brem

  Roze BremIn dit bolletje zijn roze Brem bloemetjes verwerkt! Een hele mooie kleur waar je gewoon vrolijk van word!

  Het bolletje heeft een doorsnede van 16 mm.

  Deze hanger is uniek, er is er maar één van…

  € 27,50
 • Romance
  Romance

  RomanceEen mooie grote druppel vorm met een wit Zeeuws knoopje, ook wel bekend als de Astrantia, een bloemblaadje van een paars/groene Hortensia en Roze gipskruid bloemetjes.

  De druppel heeft een vlakke achterkant waardoor dat…

  € 32,50
 • Forsythia
  Forsythia

  ForsythiaEen mooie druppelvorm een aantal Forsythia bloemetjes, in haar geheel verwerkt! Deze gele bloemetjes groeien aan een heester die in het vroege voorjaar bloeit, ook zijn ze zeer geliefd als bloesemtakken op de vaas.

  De…

  € 27,50
 • Glyceria gras
  Glyceria gras

  Een bolletje gevuld met de Glyceria Maxima, uniek!

  € 27,50
 • Campanula
  Campanula

  CampanulaIn dit bolletje is een bloemetje van de Campanula verwerkt. Een bekend zomerplantje. De vorm is een heel herkenbaar klokje met 5 punten.

  Het bolletje heeft een doorsnede van 16 mm.

  Deze hanger is uniek, er is er maar…

  € 27,50
 • Koffie
  Koffie

  KoffieEen langwerpig hangertje met echte koffieboontjes! Een perfect cadeau voor een echte koffieaddict. Geen bloemen, maar koffieboontjes zijn ook wel een echt natuurproduct.

  Deze hanger is 29 mm x 20 mm x 5 mm.

  Deze hanger is…

  € 27,50
 • Ridderspoor
  Ridderspoor

  RidderspoorIn dit bolletje is een enkel bloemetje van de Ridderspoor in haar geheel verwerkt! Omdat de bloem helemaal in het bolletje is gevouwen, is deze dus helemaal opgevuld en door het mooie kleurverloop in de bloem zorgt dit…

  € 27,50
 • Hyacinth
  Hyacinth

  HyacinthEen voorjaarsbloeier in dit bolletje, de bloem van een prachtige donker paarse Hyacinth. Het bloemetje is tijdens het verwerken gebroken, waardoor er allemaal losse stukjes doorheen 'zweven'. Dit geeft een heel mooi effect…

  € 27,50
 • Forsythia
  Forsythia

  ForsythiaIn dit bolletje is een enkel bloemetje van de Forsythia verwerkt. Een bekende heester die bij velen geliefd is in de tuin. Deze struik bloeit in het vroege voorjaar met knalgele bloemetjes voordat er blad gaat vormen. Ook…

  € 27,50
 • Blauw druifje
  Blauw druifje

  Blauw druifjeIn dit bolletje zijn 2 bloemetjes van het wel bekende Blauwe druifje verwerkt, de latijnse naam is Muscari! Het zijn de jonge bloemetjes, net uit de bol.

  Het bolletje heeft een doorsnede van 16 mm.

  Deze hanger is…

  € 27,50
 • Bloemconfetti
  Bloemconfetti

  BloemconfettiDeze langwerpige hanger is zo ontzettend zomers! De combinatie van de roze en oranje Brem word extra versterkt door de lichtblauwe bloemblaadjes van de Ridderspoor. De lila kleurige bloemetjes van de Limonium blenden…

  € 30,00
 • Lila Limonium
  Lila Limonium

  Lila LimoniumKleine lila bloemetjes van de Limonium, door de verschillende paarse tinten en het groen van de takjes is dit een mooi pastelkleurige hanger geworden. Een subtiele kleur, die bij heel veel gedragen kan worden!

  Het…

  € 27,50
 • Madeliefje
  Madeliefje

  MadeliefjeEen mooie grote druppel vorm met een wit Madeliefje in het middelpunt! Dit mooie bloemetje word omringd door de gele Forsythia bloemetjes, groene Hortensia bloemetjes en de frisse lila kleurige Limonium. Een hele…

  € 32,50
 • Seringe
  Seringe

  SeringeEen mooie druppel vorm met lichtpaarse Seringe bloemetjes!

  De druppel heeft een vlakke achterkant waardoor dat deze goed op de plek blijft hangen. de druppel zelf is 3 cm lang, 2 cm op haar breedst en +/- 8 mm dik.

  Deze…

  € 27,50
 • Bloemconfetti
  Bloemconfetti

  BloemconfettiIn dit bolletje zijn verschillende bloemblaadjes verwerkt, van de Anjer, Ridderspoor Hortensia, Gerbera en Nerine! Een mooi en speels geheel gevangen in een deze prachtige hanger!

  Het bolletje heeft een doorsnede van…

  € 27,50
 • Romantisch
  Romantisch

  RomantischIn dit bolletje zijn hele mooie, stevige, kleine bloemetjes verwerkt. Helaas ben ik er nog niet achter wat de naam is van deze mooierds. Maar dat weerhield me niet om ze te verwerken in verschillende hangers. Deze…

  € 27,50
 • MadeLIEF
  MadeLIEF

  MadeLIEFDeze langwerpige hanger heeft een ontzettend hoog LIEF gehalte. De roze Gipskruid bloemetjes het rose Rozenblaadje en een Madeliefje zorgen voor dit mooie geheel.

  De hanger is 48 mm x 24 mm x 6 mm.

  Maak hierboven een…

  € 30,00
 • Blaadjes van de Sierappel
  Blaadjes van de Sierappel

  Blaadjes van de SierappelIn deze vierkante hanger is een topje van een jonge tak, met jonge blaadjes, van de sierappel verwerkt.

  Het blokje is 16 mm x 16 mm x 16 mm.

  Maak hierboven een keuze voor welk kettinkje je gaat, anders…

  € 27,50
© 2013 - 2018 Liefs Angela | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Liefs Angela maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger. Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. De verschillende typen cookies Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.